Bontempi - Baby Center Интернет продавница
0
×

Филтрирање на резултати

Бренд група Bontempi

Филтер

SKU: 973407

Bontempi Boben fi 30,5 cm 503020

1.499,00 ден

SKU: 976207

Bontempi гитара 40см

599,00 ден

SKU: 973411

Bontempi гитара 53см

959,00 ден

SKU: 973410

Bontempi електрична гитара

1.199,00 ден

SKU: 973339

Bontempi караоке сет

2.299,00 ден

SKU: 976203

Bontempi тапан 15 см

599,00 ден

SKU: 964850

Bontempi труба со 4 типки

599,00 ден

SKU: 12300

Bontempi флејта 32СМ

499,00 ден

SKU: 976209

Bontempi флејта 330мм

299,00 ден

SKU: 976210

Bontempi хармоника 10 ноти

1.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.