Dimian - Baby Center Интернет продавница
0
×

Филтрирање на резултати

Бренд група Dimian

Филтер
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 975977

Dimian amore новороденче со додатоци

1.104,15 MKD 1.299,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 141504

Dimian Главата на мојот модел Molly

2.124,15 MKD 2.499,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 974002

Dimian балерина кукла 35cm

1.019,15 MKD 1.199,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 976854

Dimian кит Stella

2.549,15 MKD 2.999,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 969859

Dimian количка со кошница – еднорог

2.294,15 MKD 2.699,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 969856

Dimian новороденче во количка 40см

1.401,65 MKD 1.649,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 973993

Dimian новороденче пие и мочка 33см

900,15 MKD 1.059,00 MKD
-15%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 980025

Dimian новороденче со четка за заби

1.529,15 MKD 1.799,00 MKD
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.