Lisciani 10 едукативни игри на македонски јазик - Baby Center Интернет продавница
0
Lisciani 10 едукативни игри на македонски јазик
799,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
799,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 1049691

Учи и забавувај се со морковчето кое зборува и свети! Дејствието се одвива во колоритниот град Каротина. Сетот содржи: морковче што зборува и свети, воз со животни и броеви, 24 интерактивни карти за меморија и игри, постер со буквите на азбуката. 10 Едукативни игри на Македонски јазик: Возот со животни Погоди го поимот Игра со форми Абтобусот со броеви Интерактивни броеви Меморија со автомобили Интерактивни зборови Бип бип постер со азбука Бип бип меморија Табелата на аналитички и едноставен начин ги опишува домените за развој на интелигенцијата, систамски укажувајќи на образвониот потенцијал кој се содржи во играта. Препорачана возраст: од 3 до 6 години Производител: Лисчиани, Италија
Внимание: За сигурност на вашето дете пред употреба проверете ги сите делови, производот може да содржи ситни делови(опасност од гушење). Производот не е наменет за деца помали од 1год. Амбалажата мора да ја отстрани возрасна особа истата зачувајте ја за понатамошна употреба.
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.