Maisto автомобил 1:64 sort - Baby Center Интернет продавница
0
Maisto автомобил 1:64 sort
149,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
149,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 90585

Автомобили во размер 1:64. Погоден за возраст од 3+. Различни производи достапни. Напишете го избраниот производ во белешката за нарачка.
Автомобили во размер 1:64. Погоден за возраст од 3+. Различни производи достапни. Напишете го избраниот производ во белешката за нарачка.
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.