Регистрација во веб продавница
0

Регистрација во веб продавница

Изберете една од можностите

Со регистрација ќе добиете можност преку Вашиот профил да ги следите нарачките, како и да имате преглед на минатите нарачки, собраните бонуси од Baby Centеr, или да ги менувате личните податоците, породилни попусти итн.

Користете ја оваа опција кога ќе се регистрирате во клубот на веб продавницата Baby Center.
Со приклучување во клубот Baby Center добивате посебни акции, попусти, погодности, бонуси.
Користете ја оваа можност, доколку сакате да се регистрирате, а да не добиете клуб картичка на Baby Center. Со тоа не ги добивате поволностите на членовите на клубот.
Дома APOLLO MK D.O.O.E.L. | T: 02 512 45 01 | internet.prodavnica@babycenter.mk | Услови и правила за користење на веб продавницата APOLLO MK D.O.O.E.L.

Copyright © 2022 Веб продавница APOLLO MK D.O.O.E.L.. Правиме големи напори во веб продавницата да имаме точни и проверени информации, доколку пронајдете невистинити и несоодветни информации Ве молиме да е известите на internet.prodavnica@babycenter.mk. Производите се разликуваат од фотографиите.