Јакни - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1081030

Cool Club јакна COB2400271 темно сина F 68

1.223,10 ден 1.359,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1082155

Cool Club јакна COB2410728 повеќебојна F 110

1.529,10 ден 1.699,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1063577

Cool Club јакна COB2302194 M 68

1.979,10 ден 2.199,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.