Обувки за вода - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 817397

Crocs сандали 12856 CB D розова 23

1.512,00 MKD 1.890,00 MKD
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 529345

Crocs сандали 14854 CB II S F темно сина 25

1.512,00 MKD 1.890,00 MKD
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 916167

Crocs сандали 206145 CB IMAG S D пинк 32-33

1.512,00 MKD 1.890,00 MKD
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

-20%

КЛУБ ПОПУСТ

-20%

КЛУБ ПОПУСТ

-20%

КЛУБ ПОПУСТ

АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.