Комоди - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-2.000,00 ден

SKU: 934931

Klups подлога за пресоблекување Nati white/grey

15.999,00 ден 17.999,00 ден

SKU: 1106361

LittleSky полица white

3.599,00 ден

SKU: 974020

Drewex DRE КОМОДА МЕЧЕ

14.990,00 ден
-6.000,00 ден

SKU: 721515

Klups комода Sofie бела/бука

15.999,00 ден 21.999,00 ден
-3.000,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.