Чешли - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-300,00 ден

SKU: 970599

Bebe-Jou чешел и четка Rainbow sky 623403

299,00 ден 599,00 ден
-300,00 ден

SKU: 570603

Bebe-Jou чешел и четка hello little one 6234103

299,00 ден 599,00 ден
-300,00 ден

SKU: 777567

Bebe-Jou чешел и четка lou-lou 6234117

299,00 ден 599,00 ден
-300,00 ден

SKU: 777568

Bebe-Jou чешел и четка ollie 6234118

299,00 ден 599,00 ден

SKU: 564501

Nuk сет за хигиена Welcome Set

2.099,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.