За мајки - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 80238

Carriwell градник, црн

2.799,00 ден

SKU: 80242

Carriwell градник, крем боја

2.799,00 ден

SKU: 80253

Carriwell градник црн

2.799,00 ден

SKU: 80256

Carriwell градник црн

2.799,00 ден

SKU: 80249

Carriwell градник бел

1.899,00 ден

SKU: 80241

Carriwell Градник 3052 беж

2.799,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.