Стилизирање на коса - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-20%
-20%

SKU: 570603

Bebe-Jou чешел и четка hello little one 6234103

479,20 ден 599,00 ден
-20%

SKU: 777567

Bebe-Jou чешел и четка lou-lou 6234117

479,20 ден 599,00 ден
-20%

SKU: 777568

Bebe-Jou чешел и четка ollie 6234118

479,20 ден 599,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.