Градинарски алат, кофички, модли - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-300,00 ден
-40%

SKU: 974043

Ecoiffier количка 66x28x28 cm

359,40 ден 599,00 ден
-40%

SKU: 974626

Ecoiffier косилка

299,40 ден 499,00 ден
-400,00 ден

SKU: 974627

Ecoiffier косилка голема

799,00 ден 1.199,00 ден
-40%

SKU: 974060

Ecoiffier кофичка за наводнување 3,5л

185,40 ден 309,00 ден
-40%

SKU: 1025777

Ecoiffier сет за тенис

233,40 ден 389,00 ден
-40%

SKU: 974051

Ecoiffier сет кофичка со додатоци

233,40 ден 389,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.