Plastkon детски скии carving pink 41107763 - Baby Center Интернет продавница
0
Plastkon детски скии carving pink 41107763
2.899,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
2.899,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 1127257

Производот е достапен само во интернет продажба.

  • Наменет за деца над 3 години,
  • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не е Наменет за деца под 3 години.

Wuuuhuuu! Време е за забава на снегот.

Детските скии се погодни за првите чекори на скијање на вашите малечки!

Поврзувањата се направени така што детето може лесно да ги користи своите зимски обувки.
Карактеристики:

Големина: 70 x 8 x 5 cm
отпорност на висока температура; мин. -20 °C, макс. +70 °C,
оптоварување: 50 kg.

Наменет за деца постари од три години.

Предупредувања и безбедносни мерки на претпазливост при користење на одредени категории играчки.

 

"
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.