Група 0+ - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 875284

Cybex Aton 5 autosjedalica grupa 0+ (do 13 kg)

8.999,10 ден 9.999,00 ден

SKU: 1045839

Maxi Cosi

19.999,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 110678

Cybex исофикс приклучоци Aton 2-fix black 513126001

7.199,10 ден 7.999,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 816179

Cybex исофикс приклучоци Z i-Size black black 518000991

14.399,10 ден 15.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.