Група 1/2/3 - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 956060

Maxi Cosi

22.999,00 ден

SKU: 932838

Cybex Cot S корпа за колички

11.199,00 ден
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 964475

FreeON 1/2/3 (9-36 кг) Advance black stone 32525

12.799,20 ден 15.999,00 ден
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 964476

FreeON 1/2/3 (9-36 кг) Advance dress blue 32532

12.799,20 ден 15.999,00 ден
-20%

КЛУБ ПОПУСТ

-20%

КЛУБ ПОПУСТ

-20%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1078241

Lionelo Нико 9-36 КГ - розева

7.299,00 ден

SKU: 1078239

Lionelo Нико 9-36 КГ - сина

7.299,00 ден

SKU: 1078238

Lionelo Нико 9-36 КГ - црна

7.299,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.