Елеци - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1107384

Cool Club елек COG2510717 беж D 92

1.223,10 ден 1.359,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1127848

S.Oliver елек 2118585 темно сина F 116

1.079,10 ден 1.199,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1087107

S.Oliver елек 404.10.203.16.155.2110846 темно сина F 104

2.195,10 ден 2.439,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1087325

S.Oliver елек 405.10.203.16.155.2111111 темно сина F 80

1.826,10 ден 2.029,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.