Denim collection - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1108132

Cool Club пантолони тексас CJG2511098 џинс D 104

1.223,10 ден 1.359,00 ден
-10%

КЛУБ ПОПУСТ

SKU: 1113958

Cool Club пантолони тексас CJB2521424 сива F 134

1.349,10 ден 1.499,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.