Unika Декоративни флуросцентни ѕвезди 24458 - Baby Center Интернет продавница
0
Unika Декоративни флуросцентни ѕвезди 24458
249,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
249,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 107813

Сет од 3 различни модели на ѕвезди. Различни и сјајни ѕвезди во различни бои и големини. Во текот на денот се исполнуваат со светлина и светат во темница.
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.