Dede Frozen сет за плажа - Baby Center Интернет продавница
0
Dede Frozen сет за плажа
381,65 MKD 449,00 MKD
Редовна цена 449,00 MKD
-15%

ВРЕДОНСТ СО КЛУБ ПОПУСТ

381,65 MKD

Важи од 03.08.2022 31.08.2022

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 1109249

АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.