Klups комода со подлога за пресоблекување Nel Cloud white - Baby Center Интернет продавница
0
Klups комода со подлога за пресоблекување Nel Cloud white
17.999,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
17.999,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 754932

  • Димензии на фиоки: 81 x 80 x 45 cm
  • Димензија со променлив дел 90 x 80 x 74 cm
  • 3 фиоки
  • дел за пресоблекување кој може да се одвои
  • Гаранција: 1 година
"Комодата Клупс Нел е идеална за менување, пресоблекување и зачувување на бебешки работи во 3 фиоки. Практично е и лесно се составува.

Димензии на фиоки: 81 x 80 x 45 см.
Димензија со промена на дел: 90 x 80 x 74 см.
Гаранција: 1 година.

Пакување:
Димензии 1: 82x50x12 см.
Тежина 1: 18 кг Димензии 2: 90x52x11 см. Тежина 2: 20 кг. "
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.