Klups креветче 120х60 Karolina II white - Baby Center Интернет продавница
0
Klups креветче 120х60 Karolina II white
7.999,00 ден
РЕДОВНА ЦЕНА
7.999,00 ден

Залиха: На залиха

Достава од 3 до 8 работни дена

Шифра (SKU): 1106363

Благодарение на својот елегантен дизајн, креветчето LittleSky by Klups 120x60 cm одлично се вклопува во детската соба. Детскиот кревет од колекцијата Бланка е опремен со мало огледало, кое служи како важен фактор во воспитувањето на вашето дете. Дали знаете колку е важно огледалото за развојот на детето? Игрите со огледало овозможуваат развој на самодовербата, љубопитноста и учењето за сопствената физичка способност на детето. Креветчето Blanka комбинира елегантен дизајн и функционалност.
pine wood, MDF board, particle board
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.