S.Oliver облека 405.10.203.20.200.2111259 D СИНА 74 - Baby Center Интернет продавница
0
S.Oliver облека 405.10.203.20.200.2111259 D СИНА 74
Редовна цена 2.029,00 ден
-30%

ВРЕДНОСТ СО ПОПУСТ

1.420,30 ден

Важи од 15.10.2022 до 15.01.2023

Артиклот не е на залиха

Шифра (SKU): 1087329

Боја

Големина

Производот е достапен само во интернет продажба.

100% памук
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.