Кукли - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 974903

RL Кукла со додатоци 40cm

2.399,00 ден

SKU: 974751

Masen Toys кукла Top model

439,00 ден

SKU: 801212

Zapf Baby Born шише со капаче

219,00 ден

SKU: 880635

Zapf Baby Born кукла момче 36см

2.699,00 ден

SKU: 1064681

Sparkle girlz punčka 46 cm

1.599,00 ден

SKU: 974752

Masen Toys Кукла во автомобил

1.399,00 ден

SKU: 1045968

Dimian кукла со шминки 40cm

2.084,72 ден

SKU: 729033

Barbie мала сирена

619,00 ден

SKU: 974900

RL Кукла со додатоци 30cm

1.599,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.