Baby Center Интернет продавница
0

Нашата приказна

Ние постоиме скоро три децении како една нераскинлива врска помеѓу светот на децата и светот, каков што го гледаат родителите. Секогаш сакаме  нашите деца да се среќни и разиграни. Се трудиме да им помогнеме на родителите да им ја овозможат таа среќа и радост. Довербата од нашите купувачи секогаш не мотивира да бидеме уште подобри. Времето се менува, а со времето се менуваме и ние.

Нашата нова приказна започна во 2016 со обновениот разигран лик на најголемиот продажен центар во Љубљана. Потоа ние ја пренесовме таа разиграност во останатите наши продавници и истовремено отворавме нови и се проширивме во другите делови на Словенија.

Ние сме свесни дека почетоците не се лесни, но тие се важни и за децата и за родителите. Во Baby Center ние ги поздравуваме почетоците бидејќи знаеме дека со нив растеме, се развиваме и учиме.

Патот е полн со изненадувања, понекогаш среќен, понекогаш тежок, но и прекрасен. Некогаш стресно, а некогаш прекрасно и убаво. Тогаш ние сме најсреќни и најуморни. Секогаш ни треба друга рака, едно рамо и една насмевка, бидејќи не можеме да сториме сè сами. Ние сме другата рака што ќе Ве охрабри, води и поддржи. Раката што е тука за родителите , бебињата, децата и за сите почетоци.

Во Babycenter имаме голем избор на креативни и квалитетни производи, посветенa и ангажирана услуга, како и едукација и советување на родителите, со што тие би биле уште подобра поддршка за нивните деца.