Baby Center Интернет продавница
0

Испорака

Испораката е бесплатна за нарачки над 1500ден и повеќе. За набавки до 1500ден, трошоците за испорака се 150ден. Трошоците за испорака се вклучени во набавната цена како посебна ставка.

Времето на испорака на производите е наведено веднаш до секој одделен производ и обично е од 2 до 4 или од 3 до 5 работни дена од нарачката или од уплатата на про-фактурата, за производите на залиха кај добавувачот. По исклучок, може да се случи нарачаниот производ да не е повеќе на залиха. Во таков случај, ние ќе го известиме клиентот најдоцна во рок од 3 работни дена од приемот на вашата нарачка. Исто така има можност за пред-нарачка на производ кој го нема на залиха во договор со нашиот тим.

Имате можност да ја подигнете вашата нарачка во нашата продавница Baby Center на ул. Лондонска 4а, Комплекс Биси. При извршување на нарачката во коментар наведете дека сакате да ја подигнете од нашата продавница, ќе добиете информации преку е-пошта за тоа кога можете да ја подигнете вашата нарачка. Услугата е бесплатна за нарачки во вредност од 1500 ден и повеќе. За нарачки до 1500ден, доставата е 150ден.