Baby Center Интернет продавница
0

Ние постоиме скоро три децении како една нераскинлива врска помеѓу светот на децата и светот, каков што го гледаат родителите. Секогаш сакаме нашите деца да се среќни и разиграни .Се трудиме да им помогнеме на родителите да им ја овозможат таа среќа и радост. Довербата од нашите купувачи секогаш не мотивира да бидеме уште подобри. Времето се менува, а со времето се менуваме и ние.

Дали имате искуство со работа во продавница? Дали сте ориентирани кон продажба, друштвени, отворени, комуникативни и дали уживате да работите со луѓе? Дали сакате да создадете најдобро искуство за купување и да понудите одлична услуга на нашите клиенти? Доколку Вашиот одговор е да, Ве покануваме да ни се придружите.


На нашите вработени им нудиме пријатно работно опкружување и работиме во стабилна компанија, а за возврат бараме одговорни луѓе кои ќе бидат мотивирани за понатамошен раст и развој на нашите продавници. Придружете ни се, бидејќи посветен и ангажиран оддел за продажба и внимателни консултации со клиенти може да бидат вистинска поддршка за родителите и нивните деца.

Во моментов немаме слободни работни места.