Baby Center Интернет продавница
0

Претставување

Baby Center е независна трговска компанија која продава производи за бремени жени и деца. Нашата најголема предност како ланец на малопродажни места е тоа што имаме сè на едно место. Меѓу нашите производи, купувачите може да одберат опрема со врвен квалитет, додатоци за бебиња и мајки, производи за нега и хигиена, храна, играчки, облека , обувки и мебел.

На Вас ценети потрошувачи, ние сакаме да Ви понудиме сè што Ви треба за нега, раст и развој на Вашите бебиња. Исто така сакаме да ги исполниме сите Ваши желби и потреби со насмевка и професионален пристап од страна на нашите продавачи.

Ви посакуваме што повеќе убави моменти во нашите продавници!

Може да не контактирате и да ни ги испратите сите Ваши желби, искуства и барања на info@babycenter.mk