Baby Center Интернет продавница
0

Baby Center клуб

Клубот носи уште повеќе придобивки и ја наградува вашата лојалност.

Ние ја наградуваме Вашата лојалност
Дополнителни 2% бонус

За секоја сметка над 600 денари, добивате 2% бонус кои се додаваат на Вашата клуб картичка. Бонусот се додава и кога производите се на акција или дел од некоја промоција. Проверете го статусот на бонусот на крајот од сметката. (*Бонусот не се додава при купување подарок картички, книги, АД формула и плаќање на услуги)

Изненадување за најмладите членови на семејството

Роденденска честитка и подарок за Вашето бебе. На формуларот за апликација запишете ги деталите на Вашето дете и ние ќе му испратиме изненадување. Ако сте бремени, подоцна можете да ги внесете деталите за Вашето бебе.

Придобивки од клубот

Клупската цена или попустите кои ги овозможува членството во клубот, секој месец носат заштеда при купување производи. За сите поволности и попусти членовите на клубот ќе бидат известени на нивната домашна адреса, е -пошта или мобилен телефон.

Предности кои ги добивате со регистрација