Лулапки, трамбулини - Baby Center Интернет продавница
0
Филтер

SKU: 974491

JS метална двојна лулашка

8.999,00 ден

SKU: 974493

JS метална тројна лулашка

12.099,00 ден

SKU: 816413

Kbt Нишалка Виолетова

999,00 ден

SKU: 816412

Kbt Нишалка Тиркиз

999,00 ден

SKU: 927153

Sundow трамболина со скали

15.999,00 ден

SKU: 979502

гнездо за лулање 100 см

2.999,00 ден
АКЦИСКА ЦЕНА – Цена која ја плаќа секој купувач. На пример, ако производот нема акциска цена, купувачот ја плаќа редовната цена. КЛУБ ЦЕНА – Цена која ја плаќа само членот на клубот. ПОПУСТ – Попустот е пресметува на редовната цена за сите купувачи. КЛУБ ПОПУСТ – Попуст кој се пресметува на редовната цена, а важи само за членовите на клубот. КЛУБ БОНУС – Вредноста на попустот, кој се пресметува на редовната цена на производот и се додава на катичката. ИНТЕРНЕТ АКЦИЈА – за призводи кои се обележани со иконата „интернет акција“, клубска цена, бонус, специјална цена, попуст, вредноста на попустот важи само при онлајн купување. Акциите не може да се комбинираат. Акциите не важат за брендовите Stok, Bugaboo бидејќи се млека за новороденчиња.