Baby Center Интернет продавница
0

Визија

Визијата на Baby Center е да стане водечка малопродажна компанија со производи за бремени жени и за деца на пазарите во Југоисточна Европа.

Мисија

Ние ги охрабруваме потенцијалите и креативниот и здрав развој на децата. Ние обезбедуваме целосни услуги, нудиме одлични совети и сеопфатен избор на квалитетни и безбедни производи со цел да овозможиме среќно, безбедно и разиграно детство. Ние ја зајакнуваме нашата позиција со деловна совршеност и личен пристап. Ние создаваме семејни продавници.